Доступність посилання

ТОП новини

Координаційний комітет із боротьби з корупцією та організованою злочинністю при Президентові України запропонував Леоніду Кучмі звільнити Генерального прокурора Святослава Піскуна через серйозні недоліки в роботі. Про це повідомила сьогодні голова Комітету Ольга Колінько


-- no author -- За її словами, Генпрокурор Піскун не організував боротьбу з корупцією й організованою злочинністю, не виконував укази Президента, на свій розсуд розпоряджався бюджетними коштами і змушував прокурорів областей ухвалювати незаконні рішення.

За її словами, Генпрокурор Піскун не організував боротьбу з корупцією й організованою злочинністю, не виконував укази Президента, на свій розсуд розпоряджався бюджетними коштами і змушував прокурорів областей ухвалювати незаконні рішення.

Ольга Колінько повідомила, що цього року Святослав Піскун тричі був у відпустці загальною тривалістю 29 днів. Він відвідав Крим, Об''єднані Арабські Емірати та Альпи. При цьому Генпрокурор одержав 5 тисяч гривень за інтенсивність роботи.

Колінько сказала, що комітет запропонував створити спільну комісію для ревізії кримінальних справ, які Генпрокуратура вимагала собі і потім закрила.
XS
SM
MD
LG