Доступність посилання

ТОП новини

Міністр закордонних справ Росії Ігор Іванов прибув до Києва з візитом, щоб врегулювати конфлікт, який виник через будівництво Росією дамби у Керченській протоці


-- no author -- Темами переговорів, як передбачається, будуть також делімітація Азовсько-Керченскої акваторії, будівництво Росією дамби у Керченській протоці, а також передача Україні частини зарубіжної власності колишнього Радянського Союзу.

Міністр закордонних справ Росії Ігор Іванов прибув до Києва з візитом, щоб врегулювати конфлікт, який виник через будівництво Росією дамби у Керченській протоці Темами переговорів, як передбачається, будуть також делімітація Азовсько-Керченскої акваторії, будівництво Росією дамби у Керченській протоці, а також передача Україні частини зарубіжної власності колишнього Радянського Союзу. Сторони також обговорять пропозицію Росії про виведення українських прикордонників з коси Тузла, - в обмін на повне припинення Росією будівництва дамби. Сьогодні Ігор Іванов проведе зустріч із міністром закордонних справ України Костянтином Грищенком, після чого під їхнім головуванням відбудеться засідання делегацій МЗС двох країн. Після обіду Іванов зустрінеться з прем''єр-міністром Віктором Януковичем. Увечері Іванов продовжить участь у засіданні делегацій міністерств. Після цього український і російський міністри проведуть спільну прес-конференцію.
XS
SM
MD
LG