Доступність посилання

ТОП новини

Нова роль Сильвіо Берлусконі: співець нещасного кохання.


Людмила Ваннек Нова роль Сильвіо Берлусконі: співець нещасного кохання.

Прага, 31 жовтня 2003.

Сьогодні в італійських музичних крамницях почали продаж СіДі - дисків з піснями про кохання на тексти Сильвіо Берлусконі. Точніше, з 14-ти пісень вірші до 9-ти належать італійському прем`єрові.

Співає, всупереч очікуванням, не він сам. Пісні виконує улюблений співак Берлусконі – Маріано Апічелла.

З Апічеллою Берлусконі провів ціле літо в своїй резиденції на острові Сардинія, де вони разом написали близько 30-ти пісень. Про історію такої співпраці розповідає сам співак:

"Він (Берлусконі) був запрошений до ресторану під назвою "Карузо" на обід. Я тільки молився, щоб він з"явився. Він прийшов і, вислухавши мене, зробив ділову пропозицію. Він запитав: чи Ви погодитесь грати зі мною, особливо на вікенди, коли я хочу розслабитися, бо я великий музичний фан? Я не розмірковував ані хвилини і одразу підвів риску".

Напевно мало хто знає, що Сильвіо Берлусконі, коли ще був молодим, заробляв свої гроші у барах на кораблях, які подорожували з круїзами, і в ресторанах містечка Ріміні.

Зараз, коли пан прем"єр Італії є й одним з найбагатших людей у своїй країні, він уже не співає за гроші, а залишає це задоволення для близьких друзів. Подеколи італійське телебачення показує його приватні виступи, як цього вересня – на відпочинку на Сардинії.

Пісні, переважно сумні балади, розповідають про нещасне кохання. Назви цих балад теж говорять самі за себе: "День порожній, а ніч сумна", "Це все моя провина", "Я не знаю, чи я ще спроможний мислити".

СіДі, який сьогодні вийшов у продаж, має назву "Краще заспівати".

Декотрі покупці крамниць, однак, мають іншу думку: "Краще б він більше турбувався про те, щоб робити добрі справи для Італії, а не про спів".

А молодий Фабріціо, продавець з музичної крамниці, вважає: "Музика є музика. Її треба поважати, навіть коли її пропонує хтось, кого люди не поважають. Музика не має обмежень, і вона не винна ".

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG