Доступність посилання

ТОП новини

Кабінет Міністрів України передав у власність Автономної Республіки Крим цілісний майновий комплекс найбільшого в автономії державного міжнародного аеропорту “Сімферополь”


-- no author -- За даними кримського уряду, цей аеропорт посідає 2-ге місце в Україні за обсягами пасажирських перевезень після міжнародного аеропорту “Бориспіль” у Києві.

Про це повідомила прес-служба уряду Криму. Із проханням про передачу у кримську власність аеропорту “Сімферополь” Верховна Рада Криму звернулася до Кабінету Міністрів України у травні нинішнього року.

За даними кримського уряду, цей аеропорт посідає 2-ге місце в Україні за обсягами пасажирських перевезень після міжнародного аеропорту “Бориспіль” у Києві.

Крім того, Кабінет Міністрів передав у спільну власність територіальних громад Ленінського району АРК цілісний майновий комплекс колишнього аеродрому військової авіації у селищі Багерово. Рішення про передачу ухвалене на підставі пропозиції Міністерства оборони України у зв’язку з тим, що аеропорт не має можливості самостійно забезпечувати свою діяльність.
XS
SM
MD
LG