Доступність посилання

ТОП новини

Роберт Амстердам, адвокат Міхаїла Ходорковського, колишнього керівника нафтової компанії “ЮКОС”, закликав керівників Європейського Союзу порушити питання про справу “ЮКОС”а на наступних переговорах в Римі з президентом Росії Владіміром Путіним


-- no author -- За словами Амстердама, справа Ходорковського є політично мотивованою. Як стверджує адвокат, в ході розслідування російські правоохоронні органи допустили порушення прав людини.

За словами Амстердама, справа Ходорковського є політично мотивованою. Як стверджує адвокат, в ході розслідування російські правоохоронні органи допустили порушення прав людини.

У недавній заяві представник Італії (а вона головує зараз в ЄС) арешт Ходорковського назвав "внутрішньою справою Росії".

У понеділок Ходорковський, котрий перебуває під арештом за звинуваченням в економічних злочинах, оголосив про відставку з посади голови правління “ЮКОС”а. Сьогодні новим головою компанії рада директорів призначила громадянина Сполучених Штатів Америки Семена Кукеса – члена ради директорів “ЮКОС”а, колишнього керівника нафтової компанії ТНК.
XS
SM
MD
LG