Доступність посилання

ТОП новини

Колишній начальник управління Міністерства внутрішніх справ Львівської області Василь Рябошапка вважає, що напад на нього минулої п’ятниці був запланований, і невідомі хотіли залякати генерала міліції. Про це він повідомив на прес-конференції у Львові


-- no author -- Василь Рябошапка висловив обурення щодо розслідування правоохоронцями справи нападу на нього, а також тим, що прокуратура кваліфікує напад як хуліганський. Сьогодні генерал міліції перебуває на лікуванні у шпиталі. Політики схиляються до думки, що у такий спосіб намагалися попередити витік інформації від колишнього начальника податкової міліції.

Василь Рябошапка висловив обурення щодо розслідування правоохоронцями справи нападу на нього, а також тим, що прокуратура кваліфікує напад як хуліганський. Сьогодні генерал міліції перебуває на лікуванні у шпиталі. Політики схиляються до думки, що у такий спосіб намагалися попередити витік інформації від колишнього начальника податкової міліції.

Упродовж 1997-2002 років Василь Рябошапка працював заступником начальника Державної податкової адміністрації області і начальником податкової міліції.
XS
SM
MD
LG