Доступність посилання

ТОП новини

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин створив робочу групу для розслідування конфлікту, який виник через зрив з’їзду блоку "Наша Україна" у Донецьку 31 жовтня. Про це спікер повідомив журналістам


-- no author -- За його словами, у складі групи представники трьох парламентських комітетів: з питань державного будівництва і місцевого самоврядування, законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності і комітету з боротьби з організованою злочинністю і корупцією.

За його словами, у складі групи представники трьох парламентських комітетів: з питань державного будівництва і місцевого самоврядування, законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності і комітету з боротьби з організованою злочинністю і корупцією.

Упродовж цього тижня через конфлікт довкола донецьких подій опозиція блокувала роботу Верховної Ради, вимагаючи заслухати інформацію силовиків про зрив з''їзду "Нашої України".

Лідер парламентської фракції Віктор Ющенко заявив сьогодні, що подаватиме позов до суду за особисту образу під час подій у Донецьку, де використовували нацистську символіку у кампанії проти нього.
XS
SM
MD
LG