Доступність посилання

ТОП новини

У Києві з ініціативи України відбулася неформальна зустріч міністрів закордонних справ нових держав – членів Європейського Союзу, а також України, Білорусі, Росії і Молдови. Дипломати обговорили питання регіонального співробітництва за умов розширення Євросоюзу


-- no author -- Підсумовуючи зустріч, міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко зазначив: “Ініціюючи цю зустріч, Україна виходила з необхідності збереження позитивної динаміки відносин з новими країнами - членами ЄС та країнами - кандидатами на вступ до ЄС".

Підсумовуючи зустріч, міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко зазначив: “Ініціюючи цю зустріч, Україна виходила з необхідності збереження позитивної динаміки відносин з новими країнами - членами ЄС та країнами - кандидатами на вступ до ЄС. Учасники зустрічі погодились, що з розширенням Євросоюзу у Європі виникає нова геополітична та геоекономічна ситуація на континенті. Особлива увага була приділена необхідності поступового впровадження принципів 4-х свобод: свобода пересування товарів, осіб, капіталів та послуг”.
XS
SM
MD
LG