Доступність посилання

ТОП новини

Директор Російського культурного центру Львова Валерій Провозін уважає, що до нападу на кав’ярню-книгарню «Відкрите кафе» причетні прибічники блоку «Наша Україна». Таку думку він арґументує «прямою вказівкою про місто Суми», повідомляє сайт міста Львова «Львівський портал»


-- no author -- Перші повідомлення про інцидент із посиланням на працівників кав’ярні стверджували, що четверо молодиків розбили комп’ютер, розбили вітрину і поперекидали стелажі з книжками, а також пограбували бар, який є в цьому ж приміщенні. Після цього вони написали на підлозі «Це за Суми» і, не кажучи нічого, вибігли геть. У Сумах минулої суботи сталися виступи проти Віктора Ющенка.

Перші повідомлення про інцидент із посиланням на працівників кав’ярні стверджували, що четверо молодиків розбили комп’ютер, розбили вітрину і поперекидали стелажі з книжками, а також пограбували бар, який є в цьому ж приміщенні. Після цього вони написали на підлозі «Це за Суми» і, не кажучи нічого, вибігли геть. У Сумах минулої суботи сталися виступи проти Віктора Ющенка.

Водночас директор Російського культурного центру Львова не вважає, що інцидент був провокацією проти «Нашої України».
XS
SM
MD
LG