Доступність посилання

ТОП новини

Прокуратура Криму порушила п’ять кримінальних справ за фактами незаконної передачі Українською академією аграрних наук земельних ділянок у Нікітському ботанічному саду комерційним структурам


-- no author -- За даними прес-служби, із посиланням на виконувача обов’язків прокурора Криму Сергія Левіна, керівництво Української академії аграрних наук, в управлінні якої перебуває Нікітський ботанічний сад, тим самим завдало збитків на суму щонайменше 100 тисяч гривень. Пан Левін повідомив, що дві з 5-ти порушених справ уже передані до суду.

За даними прес-служби, із посиланням на виконувача обов’язків прокурора Криму Сергія Левіна, керівництво Української академії аграрних наук, в управлінні якої перебуває Нікітський ботанічний сад, тим самим завдало збитків на суму щонайменше 100 тисяч гривень. Пан Левін повідомив, що дві з 5-ти порушених справ уже передані до суду.

Раніше кримська громадськість звинувачувала уряд автономії у тому, що той сприяє знищенню всесвітньо відомого Нікітського саду, який має статус Національного заповідника.
XS
SM
MD
LG