Доступність посилання

ТОП новини

Міністр оборони Італії Антоніо Мартіно прибув до іракського міста Ен-Насирії, де учора внаслідок вибуху загинули 19 італійців і 9 іракців. Міністр відвідав поранених солдатів


-- no author -- За словами Мартіно, італійські миротворці і надалі лишатимуться в Іраку: “Ми не дозволимо тероризувати нас. Терористи хочуть нас залякати, але це їм не вдасться.”

За словами Мартіно, італійські миротворці і надалі лишатимуться в Іраку: “Ми не дозволимо тероризувати нас. Терористи хочуть нас залякати, але це їм не вдасться.”

Учора у Білому домі відбулося спеціальне засідання радників з національної безпеки США стосовно ситуації в Іраку.

Коментуючи останні події, держсекретар Сполучених Штатів Колін Павелл заявив: “Будуть поразки і перемоги, різне ставлення до подій в Іраку, але наша позиція чітка: ми будемо в Іраку так довго, щоб упевнитися, що іракський народ здійснить свій шанс встановити демократичний уряд”.

Сьогодні стосовно ситуації в Іраку Президент США Джордж Буш заявив на прес-конференції у Вашингтоні: “Ми переможемо, тому що маємо досконалу стратегію боротьби з терористами. По-друге, думаю, більшість іракців самі хочуть, щоб їхні діти зростали у мирній квітучій країні, І ми віримо в це”.
XS
SM
MD
LG