Доступність посилання

ТОП новини

Україна та Ізраїль повністю узгодили суму і порядок виплати компенсацій родичам загиблих у катастрофі літака Ту-154 над Чорним морем 4 жовтня 2001 року, в якій загинули громадяни Ізраїлю й Росії


-- no author -- Про це повідомив перший заступник міністра закордонних справ України, керівник української делегації на переговорах щодо відшкодувань Олександр Чалий. Але узгоджену суму компенсацій він не назвав.

Про це повідомив перший заступник міністра закордонних справ України, керівник української делегації на переговорах щодо відшкодувань Олександр Чалий. Але узгоджену суму компенсацій він не назвав.

При цьому Україна не визнає жодних юридичних зобов’язань чи відповідальності у зв’язку з катастрофою і здійснює виплати з доброї волі, а отримувач компенсації муситиме підписати відмову від судових позовів до України, пов’язаних із цією справою.

Голова ізраїльської делегації на переговорах Алан Бейкер виключив можливість, що ізраїльська сторона переглядатиме нинішню угоду.

Тим часом Росія, повідомив Олександр Чалий, пропонує Україні виправити вже узгоджений текст українсько-російської угоди про компенсації. Суму відшкодувань російській стороні також уже узгоджено.
XS
SM
MD
LG