Доступність посилання

ТОП новини

Президент Афганістану Хамід Карзай очікує, що в країні наростатимуть напади антиурядових повстанців якраз напередодні других роковин занепаду режиму руху Талебан. У четвер збігає два роки, як таліби втекли з Кабула по тижнях американських авіяційних ударів


-- no author -- Афганські урядовці визнають, що таліби в країні перегруповують сили. Як сказав Карзай у середу, вони скоро посилять свої напади, особливо перед скликанням наступного місяця Лоя Джирґи – загальноафганських зборів, – яка має обговорити проєкт конституції.

Афганські урядовці визнають, що таліби в країні перегруповують сили. Як сказав Карзай у середу, вони скоро посилять свої напади, особливо перед скликанням наступного місяця Лоя Джирґи – загальноафганських зборів, – яка має обговорити проєкт конституції.

У середу ж представники Талебану взяли на себе відповідальність за вівторковий напад на румунський патруль на півдні Афганістану, внаслідок якого один військовик загинув і одного поранило. Румунія належить до коаліції під проводом США, що воює в Афганістані з рухом Талебан та терористичною мережею Аль-Каеда.
XS
SM
MD
LG