Доступність посилання

ТОП новини

В неділю у Сімферополі відбувся останній із 25-ти регіональних Форумів демократичних сил, у роботі якого взяв участь лідер блоку “Наша Україна” Віктор Ющенко


-- no author -- У Сімферополі Віктора Ющенка зустрічали кілька тисяч прихильників і кілька десятків опонентів. Головним результатом роботи кримського форуму спала пропозиція „Нашої України” про створення в регіоні Громадсько-політичної ради для координації дій демократичних та опозиційних сил Криму.

У Сімферополі Віктора Ющенка зустрічали кілька тисяч прихильників і кілька десятків опонентів. Головним результатом роботи кримського форуму спала пропозиція „Нашої України” про створення в регіоні Громадсько-політичної ради для координації дій демократичних та опозиційних сил Криму.

“Чому випала доля українцю бути розшматованим? Відповідь одна: як тільки консолідований буде українець, незалежно від того, хто він за походженням, якою мовою він говорить, у яку церкву він ходить, він забажає мати чесну, демократичну, публічну владу,”-вважає Віктор Ющенко.
XS
SM
MD
LG