Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні розпочався державний візит до Великобританії президента Сполучених Штатів Америки Джорджа Буша


-- no author -- Сьогодні ж глава Білого дому виступив з промовою. “Найбільшою загрозою нашого часу є ядерна, хімічна чи бактеріологічна зброя в руках терористів і диктаторів, котрі їм допомагають. Ми зустрінемо ці небезпеки з відкритими очима і розіб"ємо їх",-заявив Джордж Буш.

Сьогодні ж глава Білого дому виступив з промовою. “Найбільшою загрозою нашого часу є ядерна, хімічна чи бактеріологічна зброя в руках терористів і диктаторів, котрі їм допомагають. Ми зустрінемо ці небезпеки з відкритими очима і розіб"ємо їх",-заявив Джордж Буш.

Воєнні операції в Іраку і Афганістані були необхідні,продовжив він. Іноді лише силою можна захищати демократію від хаосу.

“Великобританія і Сполучені Штати мають спільну мету, і це не просто боротьба за вплив у світі чи відстоювання своїх інтересів. Ми прагнемо торжества свободи у світі. Заради захисту цієї високої мети наші народи готові на жертви. Америка вдячна Великобританії і високо цінує мужність її підданих”, - наголосив під час виступу у день приїзду до Лондона американський президент. Візит триватиме чотири дні.
XS
SM
MD
LG