Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні в України проходив День спільних дій в інтересах дітей. У містах відбулися заходи, спрямовані на допомогу дітям-сиротам. За офіційною статистикою, в Україні понад 101 тисяча дітей – повні сироти. Майже 150 тисяч дітлахів живуть у неблагополучних сім’ях


-- no author -- Говорить заступник голови Держкомітету України у справах сім’ї та молоді Зінаїда Кияниця: «20 листопада - це день ухвалення трьох найважливіших міжнародних документів в інтересах дітей, головного -це Конвенції ООН про права дитини. Цей день для того, щоб акцентувати увагу громадськості, що діти - це наше сьогодення. Сьогодні - найкращі інвестиції в дітей, тому що кожна дитина стає дорослою і вона відзеркалює те, що було в її дитинстві».

Говорить заступник голови Держкомітету України у справах сім’ї та молоді Зінаїда Кияниця: «20 листопада - це день ухвалення трьох найважливіших міжнародних документів в інтересах дітей, головного -це Конвенції ООН про права дитини. Цей день для того, щоб акцентувати увагу громадськості, що діти - це наше сьогодення. Сьогодні - найкращі інвестиції в дітей, тому що кожна дитина стає дорослою і вона відзеркалює те, що було в її дитинстві».
XS
SM
MD
LG