Доступність посилання

ТОП новини

Майкл Джексон знову у центрі уваги масмедій. Цього разу не тільки як поп-зірка, а й як можливий злочинець.


Мирослава Гонгадзе Майкл Джексон знову у центрі уваги масмедій. Цього разу не тільки як поп-зірка, а й як можливий злочинець.

Вашингтон, 19 листопада 2003 - У середу від самого ранку, десять годин поспіль, поліція проводила обшук на просторому ранчо Майкла Джексона поблизу Санта-Барбари. Увечері поліція Санта-Барбари провела прес-конференцію щодо інциденту, але попередньо стало відомо, що мова йтиме про розслідування звинувачень щодо сексуальних домагань поп-зірки до дванадцятирічного хлопчика.

Окрім дозволу на обшук приватного ранчо Джексона “Неверленд”, поліція виписала санкцію і на арешт поп-зірки. Щонайменше сімдесят поліцейських провели обшук на ранчо. Поліція до полудня ніяк не коментувала цієї події. Заявили лише, що обшук проводиться згідно з розслідуванням. За попередньою інформацією, розслідування, про яке говорили правоохоронці, - це з’ясування правдивості звинувачень щодо сексуальних домагань Джексона до підлітка. Адвокат родини Джексонів Браян Оксман на це заявив:

“Ми вже бачили це раніше. Наша реакція була „ ось і знову”. 24 години на добу Майкл має спеціальну охорону, щоб убезпечити себе від подібного роду звинувачень”.

Варто згадати, що сьогоднішній випадок - не перше звинувачення Джексона у сексуальних домаганнях до малолітніх хлопчиків. Дев’ять років тому він вже пережив подібний скандал. Але тоді поп-зірці вдалося відкупитись від родини чотирнадцятирічного хлопчика і справа навіть не потрапила до суду.

Адвокат Джексона заявив в інтерв’ю американським медіа, що, на його думку, в останньому випадку знову йдеться про фінанси. Він вважає, що хтось намагається знову витягнути з поп-зірки кругленьку суму грошей. Адвокат повідомив, що Джексон повністю відкритий щодо розслідування і готовий співпрацювати з поліцією.

Новий скандал довкола Майкла Джексона розгорівся в момент, коли на прилавках музичних крамниць з’явився його новий альбом, який зібрав найкращі хіти поп-зірки.

Адвокати співака стверджуюють, що останні два тижні він перебував у Лас-Вегасі на зйомках кліпу до пісні “Ще один Шанс” зі свого останнього альбому під назвою “Number Ones”.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG