Доступність посилання

ТОП новини

Українська опозиція має намір цього четверга провести в Києві масові акції протесту проти політики уряду Віктора Януковича


-- no author -- Соціалістична партія, блоки “Наша Україна” і Юлії Тимошенко очікують на участь близько десяти тисяч людей з Києва та Київської області. Про це повідомили сьогодні народні депутати Володимир Філенко (“Наша Україна”), Олександр Турчинов (блок Тимошенко) і Юрій Луценко (Соцпартія).

Соціалістична партія, блоки “Наша Україна” і Юлії Тимошенко очікують на участь близько десяти тисяч людей з Києва та Київської області. Про це повідомили сьогодні народні депутати Володимир Філенко (“Наша Україна”), Олександр Турчинов (блок Тимошенко) і Юрій Луценко (Соцпартія).

Опозиція виступатиме проти ухвалення парламентом держбюджету на 2004 рік і проти підвищення цін на хліб та пропозицій уряду зменшити розмір мінімальної зарплати. До акції не планують залучати демонстрантів з інших регіонів. Як пояснив на прес-конференції Олександр Турчинов, перед будівлями парламенту й уряду, де проходитимуть мітинги, важко розмістити багато людей, а по-друге, одна з цілей опозиції- відпрацювати координацію партій під час виборчої кампанії. Однак, за словами лідерів львівських осередків опозиції, львів’яни збираються до Києва для участі в акціях протесту 27 листопада.
XS
SM
MD
LG