Доступність посилання

ТОП новини

Глава Української греко-католицької церкви Любомир Гузар надіслав відкритого листа прем’єр-міністрові України Віктору Януковичу і висловив жаль з приводу неналежного вшанування в Україні 70-тих роковин голодомору


-- no author -- Блаженнійший Любомир назвав жалюгідними заходи, які відбулися у Києві 22 листопада на Михайлівській площі.

Блаженнійший Любомир назвав жалюгідними заходи, які відбулися у Києві 22 листопада на Михайлівській площі.

У відкритому листі кардинал Любомир Гузар зазначає, що вшановувати 70-ті роковини голодомору в Україні у Києві на Михайлівській площі мали б представництва від кожної області України, всіх суспільних верств, усіх Церков і релігійних організацій, незалежно від того, молитимуться вони чи ні за упокій душ невинно убієнних голодом. “На Михайлівську площу мали б прийти усі, щоб мовчки, подивившись один на одного, відчути, що усі разом українці - це велике “одне". Лише тоді б ми належно вшанували тих, хто нам залишив велику спадщину, але цього, на жаль, не сталось”, - написав кардинал Любомир українському прем’єрові. А винні у цьому організатори, яким не вистачило розуміння величі і цінності цієї хвилини, зазначає у листі Блаженнійший Любомир.
XS
SM
MD
LG