Доступність посилання

ТОП новини

В Японії у зв’язку з появою на автомобільних дорогах великого числа п’яних водіїв, поліція вирішила оголосити порушникам справжню війну шляхом посилення адміністративних заходів


-- no author -- Зокрема, штраф за перебування у нетверезому стані за кермом збільшився в шість разів і складає тепер 300 тисяч йєн. Це приблизно 2300 доларів або 12 400 українських гривень. Крім водія, тепер штрафуватимуть і дорослих пасажирів, що перебували в салоні в момент затримання.

Зокрема, штраф за перебування у нетверезому стані за кермом збільшився в шість разів і складає тепер 300 тисяч йєн. Це приблизно 2300 доларів або 12 400 українських гривень. Крім водія, тепер штрафуватимуть і дорослих пасажирів, що перебували в салоні в момент затримання.

За створення аварійної ситуації на дорозі водія можуть засудити до позбавлення волі на один рік. Як повідомляє японська газета "Майнічі", нові жорсткі закони стали причиною справжнього протистояння між водіями і поліцейськими, які взяли манеру ховатися на узбіччі дороги і влаштовувати тотальні перевірки з метою виявлення порушників.
XS
SM
MD
LG