Доступність посилання

ТОП новини

На Південному узбережжі Криму російськомовні мешканці селища Партеніта заблокували сьогодні всі в’їзди до цього населеного пункту


-- no author -- Вони виступають проти дій кримських татар, які кілька днів тому зайняли земельну ділянку на околиці Партеніта і почали будувати житло.

Вони виступають проти дій кримських татар, які кілька днів тому зайняли земельну ділянку на околиці Партеніта і почали будувати житло.

За даними правоохоронців, дві грунтові дороги, які ведуть до селища, перегороджені ровами і земляними валами, два інших в’їзди перекриті автомобілями КамАЗ і самими пікетниками. Учасники акції пропускають весь транспорт до селища і з нього, крім автомобілів з будівельними матеріалами, щоб перешкодити продовженню будівництва в місцях самозахоплення. Водночас на трасі Симферополь-Ялта перебуває група кримських татар, які зранку перекрили рух транспорту, але за півгодини звільнили проїжджу частину. Конфлікт розгорівся після того, як кілька днів тому група кримських татар зайняла земельну ділянку на околиці Партеніта.
XS
SM
MD
LG