Доступність посилання

ТОП новини

Близько 60 % киян тримають свої грошові заощадження у гривнях, 30% - у доларах та євро


-- no author -- А ось результати ще одного опитування цією ж соціологічною службою УНІАН. На сьогодні кожен десятий киянин планує витратити на святкування Нового року не менше 500 гривень.

Про це свідчить опитування, проведене соціологічною службою агентства УНІАН.

Практично однакові (з урахуванням похибки опитування) заощаджені суми жителі столиці тримають в євро (близько16 %) і доларах Сполучених Штатів (близько 15 %) Заощадження в іншій валюті мають лише трохи більше 4 %, а частинами в різних валютах свої запаси зберігає лише 1 % киян. Близько 2% заощаджують “як доведеться”, а 1% взагалі не має ніяких грошових запасів. Відповідати на це запитання відмовилося 4 % киян.

А ось результати ще одного опитування цією ж соціологічною службою УНІАН. На сьогодні кожен десятий киянин планує витратити на святкування Нового року не менше 500 гривень.

Водночас, найбільше число опитаних, 23%, розраховують витратити на святкування від 100 до 250 гривень. Число респондентів, готових викласти на святкування від 250 до 500 гривень, становить 19%, як приблизно і тих (20%), хто планує вкластися в 50-100 гривень. Майже 8 % зможе витратити на Новий рік не більше 50 гривень.

Питимуть на Новий рік, за опитуванням, в основному, шампанське (39 %), на другому місці (26 %) - "все, що буде".
XS
SM
MD
LG