Доступність посилання

ТОП новини

Сполучені Штати вітають зміни, що відбулися у Грузії, і обіцяють усіляку допомогу у проведенні виборів та реформуванні збройних сил


-- no author -- Після переговорів у Тбілісі міністр оборони США Дональд Рамсфельд заявив: «Грузія - вірний друг Заходу, і ми вітаємо обіцянку тимчасового президента країни провести вільні і справедливі вибори 4 січня. Такі вибори, безперечно, будуть вирішальними для стабільності Грузії і її подальшої інтеграції у західне суспільство. І, звичайно, ми готові їй допомогти».

Після переговорів у Тбілісі міністр оборони США Дональд Рамсфельд заявив: «Грузія - вірний друг Заходу, і ми вітаємо обіцянку тимчасового президента країни провести вільні і справедливі вибори 4 січня. Такі вибори, безперечно, будуть вирішальними для стабільності Грузії і її подальшої інтеграції у західне суспільство. І, звичайно, ми готові їй допомогти».

Рамсфельд зустрівся з виконувачкою обов’язків президента Ніно Бурджанадзе та Михайлом Саакашвілі-лідером впливового політичного блоку і провідним кандидатом на посаду президента Грузії.
XS
SM
MD
LG