Доступність посилання

ТОП новини

Коментуючи підсумки парламентських виборів у Росії, народні депутати України висловлюють побоювання щодо посилення націоналістичних настроїв у Росії


-- no author -- Як вважає Голова Соціалістичної партії Олександр Мороз, про можливе посилення таких настроїв свідчить успіх Ліберально-демократичної партії під проводом Володимира Жириновського.

Як вважає Голова Соціалістичної партії Олександр Мороз, про можливе посилення таких настроїв свідчить успіх Ліберально-демократичної партії під проводом Володимира Жириновського.

Координатор парламентської більшості Степан Гавриш, говорячи про перемогу партії “Єдина Росія”, зауважив, що минулого року українському провладному блоку “За єдину Україну” не вдалося досягти такого високого результату.

Депутат від “Нашої України” Віктор Пинзеник сказав, що правим силам Росії необхідно було йти єдиним блоком, як блок “Наша Україна” на виборах до Верховної Ради.

На думку депутата від Соціал-демократичної партії (об’єднаної) Нестора Шуфрича, перемога “Єдиної Росії” сприятиме зміцненню українсько-російських відносин.
XS
SM
MD
LG