Доступність посилання

ТОП новини

Під час вручення Нобелівської премії миру іранська лауреатка Ширін Ебаді виступила з різкою критикою на адресу деяких країн, які використали події 11 вересня для попрання прав людини та міжнародного права


-- no author -- “Протягом останніх двох років деякі країни порушують загальні принципи та закони про права людини, використовуючи події 11 вересня та війну з міжнародним тероризмом як привід”.

“Протягом останніх двох років деякі країни порушують загальні принципи та закони про права людини, використовуючи події 11 вересня та війну з міжнародним тероризмом як привід”.

Іранська адвокатка, яка отримала нагороду за її роботу із захисту прав жінок та дітей в Ірані, заявила, що західні демократичні країни є серед тих, які порушують права людини, прикриваючись боротьбою з тероризмом, при цьому вона виділила Сполучені Штати.

“Сотні людських істот, яких заарештували під час бойових дій, тепер ув’язнені в Ґвантанамо протягом місяців. Ïм недоступні людські права, які мала б забезпечити Міжнародна Женевська конвенція, Загальна декларація прав людини та Міжнародна угода об''єднаних націй про права людини”.
XS
SM
MD
LG