Доступність посилання

ТОП новини

У Києві в монастирській церкві отців Василіанів Української греко-католицької церкви відбулося учора вшанування митрополита Андрея Шептицького. І від сьогодні у столиці почався рік молитов за прославу слуги Божого Андрея з нагоди 60-тих роковин від часу його смерті 1 листопада 1944 року


-- no author -- У монастирському храмі відбулася архиєрейська літургія за участю Києво-Вишгородського екзарха Василя Медведя, а також урочиста академія, під час якої ігумен монастиря чину Василія Великого отець Теодозій Янків розповів про актуальність і значення послання митрополита Андрея “Про християнську родину”.

У монастирському храмі відбулася архиєрейська літургія за участю Києво-Вишгородського екзарха Василя Медведя, а також урочиста академія, під час якої ігумен монастиря чину Василія Великого отець Теодозій Янків розповів про актуальність і значення послання митрополита Андрея “Про християнську родину”.

Як повідомив отець Теодозій Янків, монахи розпочинають реколекції місії, присвячені митрополитові Андрею Шептицькому: “І так від села до села, від єпархії до єпархії ми будемо проповідувати те, що він проповідував”.
XS
SM
MD
LG