Доступність посилання

ТОП новини

Президент Сполучених Штатів Джордж Буш заявив, що процес у справі колишнього іракського диктатора Саддама Хусейна повинен бути відкритим і проходити за активної участі іракців, але під міжнародним наглядом


-- no author -- Виступаючи у понеділок на прес-конференції у Білому домі, Буш висловив своє задоволення у зв’язку із затриманням Саддама Хусейна. Однак, Буш відмовився відповісти на запитання: чи вважає він необхідною - страту колишнього президента Іраку.

Виступаючи у понеділок на прес-конференції у Білому домі, Буш висловив своє задоволення у зв’язку із затриманням Саддама Хусейна. Однак, Буш відмовився відповісти на запитання: чи вважає він необхідною - страту колишнього президента Іраку.

На думку президента США, Саддам Хусейн повинен понести покарання за усі злочини, скоєні його режимом.

А глава Правлячої ради Іраку Абдель Азіз аль-Хакім заявив сьогодні, що Саддам, скоріш за все, постане перед судом в Іраку і, якщо суд вважатиме за потрібне, то його стратять.

Американські військові продовжують допит Саддама Хусейна, затриманого в Іраку минулої суботи. За словами генерала Марка Хертлінґа, матеріали, захоплені під час арешту Хусейна, сприяли затриманню ще кількох представників колишнього іракського режиму.
XS
SM
MD
LG