Доступність посилання

ТОП новини

У Мелітополі Запорізької області знайдений мертвим у своїй квартирі журналіст Володимир Карачевцев - голова Незалежної регіональної спілки журналістів, заступник головного редактора газети “Кур’єр”, співробітник Інтернет-видання Vlasti.net


-- no author -- За повідомленням інформагентств, журналіст загинув 14 грудня, його знайшли повішеним на ручці холодильника. Судово-медична експертиза підтвердила, що смерть настала внаслідок механічного задушення. Правоохоронці вважають смерть Карачевцева нещасним випадком, однак не виключають і версії насильницької смерті.

За повідомленням інформагентств, журналіст загинув 14 грудня, його знайшли повішеним на ручці холодильника. Судово-медична експертиза підтвердила, що смерть настала внаслідок механічного задушення. Правоохоронці вважають смерть Карачевцева нещасним випадком, однак не виключають і версії насильницької смерті.

Колеги Володимира Карачевцева сумніваються, що він міг покінчити життя самогубством і пов’язують його смерть з журналістською діяльністю, бо він писав статті, які могли не подобатися владі.

Журналісту Карачевцеву було 48 років.

В Україні з 1991 року за нез’ясованих обставин загинули 18 журналістів.
XS
SM
MD
LG