Доступність посилання

ТОП новини

Офіційний Київ вважає успішним перший візит міністра закордонних справ України до Іраку після повалення режиму Саддама Хуссейна. Так заявив на брифінгу речник МЗС Маркіян Лубківський


-- no author -- Щодо майбутньої участі українських компаній у відновленні Іраку Лубківський зазначив: “Наша держава розраховує на залучення до відбудови постконфліктного Іраку і за нашими оцінками ці шанси доволі непогані. Разом з тим усі ми свідомі того, що участь України у відбудовчих процесах можлива великою мірою лише за умови належної безпеки або ж гарантування такої безпеки з боку і коаліційних сил, і з боку правоохоронних органів Іраку, які зараз у зародковому стані.

Щодо майбутньої участі українських компаній у відновленні Іраку Лубківський зазначив: “Наша держава розраховує на залучення до відбудови постконфліктного Іраку і за нашими оцінками ці шанси доволі непогані. Разом з тим усі ми свідомі того, що участь України у відбудовчих процесах можлива великою мірою лише за умови належної безпеки або ж гарантування такої безпеки з боку і коаліційних сил, і з боку правоохоронних органів Іраку, які зараз у зародковому стані.
XS
SM
MD
LG