Доступність посилання

ТОП новини

Прем’єр-міністр Палестинської автономії Ахмед Кореї висловив глибоке розчарування у зв’язку з позицією Ізраїлю і знову заявив про підтримку мирного плану “дорожня карта”


-- no author -- Прем’єр-міністр Ізраїлю Аріель Шарон заявив учора, що коли палестинська влада не приступить до виконання умов мирного плану, то Ізраїль просто відгородиться від палестинських територій. Деякі ізраїльські поселення будуть демонтовані, будівництво захисної стіни на Західному березі Йордану активізується, а на кордоні з палестинськими територіями будуть розташовані війська.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Аріель Шарон заявив учора, що коли палестинська влада не приступить до виконання умов мирного плану, то Ізраїль просто відгородиться від палестинських територій. Деякі ізраїльські поселення будуть демонтовані, будівництво захисної стіни на Західному березі Йордану активізується, а на кордоні з палестинськими територіями будуть розташовані війська.

США у відповідь на заяву Шарона закликали Ізраїль утриматися від заходів, не передбачених мирним планом, і якомога швидше розпочати переговори з палестинцями.
XS
SM
MD
LG