Доступність посилання

ТОП новини

Фракції "Наша Україна", БЮТ і СПУ блокуватимуть рішення, ухвалення яких у парламенті відбуватиметься за нелегітимною процедурою


-- no author -- Про це заявив лідер фракції "Наша Україна" Віктор Ющенко в інтерв`ю журналістам. Він зазначив, що три фракції опозиції наполягають на вчорашніх своїх вимогах. В.Ющенко висловив сумнів у тому, що парламентська більшість змінила свої вчорашні позиції. Він сказав, що "вони хочуть силою, хочуть нелегітимно провести своє рішення". Як зауважив В. Ющенко, опозиційна трійка не дасть цього зробити.

Про це заявив лідер фракції "Наша Україна" Віктор Ющенко в інтерв`ю журналістам. Він зазначив, що три фракції опозиції наполягають на вчорашніх своїх вимогах. В.Ющенко висловив сумнів у тому, що парламентська більшість змінила свої вчорашні позиції. Він сказав, що "вони хочуть силою, хочуть нелегітимно провести своє рішення". Як зауважив В. Ющенко, опозиційна трійка не дасть цього зробити.

На запитання журналістів, що робитиме фракція "Наша Україна", якщо більшість вирішить голосувати за межами залу, він відповів: "Думаю, що поза залом їм це зробити не вдасться".
XS
SM
MD
LG