Доступність посилання

ТОП новини

Народний депутат від опозиційної фракції “Наша Україна” Євген Червоненко в інтерв’ю радіо “Свобода” так прокоментував голосування, яке зранку відбулося у парламенті


-- no author -- Євген Червоненко: “Там не було голосування, там було брутальне служіння більшості своєму страху, своїм прямим строкам у бюджеті, своєму праву десь получити щось в управлінні безкоштовно, а особливо голосування за свою шкіру. Я переконано можу сказати, що цим людям Україна потрібна тільки як територія для вироблення незаконних грошей”.

Євген Червоненко: “Там не було голосування, там було брутальне служіння більшості своєму страху, своїм прямим строкам у бюджеті, своєму праву десь получити щось в управлінні безкоштовно, а особливо голосування за свою шкіру. Я переконано можу сказати, що цим людям Україна потрібна тільки як територія для вироблення незаконних грошей”.

Як повідомив наш кореспондент у парламенті, щойно віце-спікер Верховної Ради Олександр Зінченко заявив про свій вихід з парламентської більшості. Про це він оголосив керівнику парламенту Володимиру Литвину і депутатам “Нашої України”.
XS
SM
MD
LG