Доступність посилання

ТОП новини

Народні депутати парламентської більшості заявили, що сьогодні шляхом підняття рук вони попереднього ухвалили законопроект з політичної реформи, який передбачає обирати президента у парламенті у 2006 році


-- no author -- Опозиційні фракції "Нашої України", Юлії Тимошенко і Соціалістичної партії не визнали результати цього незаконного, злочинного, за їхніми словами, голосування і домагатимуться скасування його результатів. Опозиція має намір продовжити блокування роботи парламенту.

Як повідомив журналістам координатор більшості Степан Гавриш, цей проект підтримали 276 депутатів, серед яких були й комуністи. Степан Гавриш вважає голосування цілком легітимним.

Після голосування спікер парламенту Володимир Литвин достроково закрив сьогоднішнє засідання.

Лічильна комісія Верховної Ради підтвердила результати голосування із законопроекту про внесення змін до Конституції. Про це журналістам повідомив голова лічильної комісії Валерій Мішура.

Опозиційні фракції "Нашої України", Юлії Тимошенко і Соціалістичної партії не визнали результати цього незаконного, злочинного, за їхніми словами, голосування і домагатимуться скасування його результатів. Опозиція має намір продовжити блокування роботи парламенту.

Зі слів Віктора Ющенка: “Ми є свідками першого етапу Конституційного перевороту в Україні, мета якого - залишити при владі чинний кланово-олігархічний режим. Для цього використовується Конституція. Це так звана конституційна реформа”.

Координатор більшості Степан Гавриш сказав, що парламентська бiльшiсть готова до переговорiв з опозицiйними фракцiями стосовно законопроекту про внесення змiн у Конституцiю до остаточного ухвалення цього документу.
XS
SM
MD
LG