Доступність посилання

ТОП новини

Депутати Верховної Ради від блоку партій "Наша Україна", блоку Юлії Тимошенко і Соціалістичної партії, які заблокували президію Верховної Ради, відмовилися пропустити голову парламенту Володимира Литвина на його робоче місце


-- no author -- О 10-й годині спікер спробував пройти до свого місця, але не зміг цього зробити. Після цього він повернувся і вийшов. А депутати від "Нашої України", БЮТ і СПУ почали виконувати гімн України. Пізніше працівники секретаріату оголосили, що спікер закликав лідерів фракцій і груп Верховної Ради зібратися в нього на нараду.

О 10-й годині спікер спробував пройти до свого місця, але не зміг цього зробити. Після цього він повернувся і вийшов. А депутати від "Нашої України", БЮТ і СПУ почали виконувати гімн України.

Пізніше працівники секретаріату оголосили, що спікер закликав лідерів фракцій і груп Верховної Ради зібратися в нього на нараду.

У середу "Наша Україна", БЮТ і СПУ заявили, що мають намір продовжувати блокувати роботу парламенту, вимагаючи скасування незаконного, на їхню думку, голосування щодо попереднього схвалення внесення змін до Конституції (“Українські новини”).
XS
SM
MD
LG