Доступність посилання

ТОП новини

Блок партій "Наша Україна", блок Юлії Тимошенко і Соціалістична партія закликають голову Верховної Ради Володимира Литвина не підписувати ухвалений у середу проект змін до Конституції


-- no author -- Про це повідомила прес-служба "Нашої України", посилаючись на звертання, в якому сказано, що під час голосування були допущені безліч порушень, зокрема, голосування підняттям рук не фіксувалося членами лічильної комісії парламенту.

Про це повідомила прес-служба "Нашої України", посилаючись на звертання, в якому сказано, що під час голосування були допущені безліч порушень, зокрема, голосування підняттям рук не фіксувалося членами лічильної комісії парламенту.

Прес-служба повідомила, що одночасно відбувалося засідання лічильної комісії, на якому перевірялися підписи під проектом постанови про зміну процедури голосування, і лічильна комісія визнала тільки 225 підписів.

У зверненні також сказано, що підписи збиралися під проектом постанови про голосування бюлетенями, а на голосування був поставлений проект про голосування підняттям рук.

"Наша Україна", БЮТ і СПУ продовжують блокувати роботу Ради, вимагаючи скасування незаконного, на їхню думку, голосування з попереднього ухвалення змін до Конституції.
XS
SM
MD
LG