Доступність посилання

ТОП новини

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин достроково закрив ранкове засідання через блокування опозицією роботи парламенту. Була оголошена перерва до 16.00 години


-- no author -- Під час перерви відбулася зустріч лідерів парламентської опозиції з представниками дипломатичного корпусу в Україні. Говорить Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Джон Гербст: “Викликає стурбованість той факт, що Конституцію України змінюють за 10 місяців до президентських виборів”.

Під час перерви відбулася зустріч лідерів парламентської опозиції з представниками дипломатичного корпусу в Україні. Говорить Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Джон Гербст: “Викликає стурбованість той факт, що Конституцію України змінюють за 10 місяців до президентських виборів”.

За словами американського посла, Сполучені Штати вивчають ситуацію в українському парламенті. “Неправдою” назвав Джон Гербст звинувачення лідера комуністів Петра Симоненка у тому, що США керують опозицією.

Лідери опозиції передали дипломатам звернення до ПАРЄ з проханням обговорити на наступній сесії Ради Європи конституційну кризу в Україні. Опозиція також ухвалила звернення до більшості провести теледебати в прямому ефірі.
XS
SM
MD
LG