Доступність посилання

ТОП новини

За результатами опитування кримських і київських експертів, найвпливовішим політиком у Криму в 2003-му році визнаний голова Верховної Ради автономної республіки Борис Дейч


-- no author -- Також серед найвпливовіших кримських політиків – прем’єр-міністр автономії Сергій Куницин і перший заступник кримського спікера Василь Кисельов.

Також серед найвпливовіших кримських політиків – прем’єр-міністр автономії Сергій Куницин і перший заступник кримського спікера Василь Кисельов.

В опитуванні, проведеному Кримським незалежним центром політичних дослідників і журналістів, взяли участь 19 експертів - політологи і журналісти з Криму і Києва. Окрім керівників парламенту та уряду автономії до першої десятки рейтингу політичного впливу увійшли лідер Меджлісу Мустафа Джемілєв, представник Президента України в АРК Олександр Діденко, народні депутати Лев Міримський та Ігор Франчук, кримський віце-прем’єр Анатолій Корнійчук, віце-спікер місцевого парламенту Ільмі Умеров і начальник Головного управління МВС України в АРК Микола Паламарчук.
XS
SM
MD
LG