Доступність посилання

ТОП новини

Новий міністр економіки має бути не лише фахівцем, але і гравцем єдиної урядової команди


-- no author -- Про це сьогодні в інтерв''ю журналістам заявив прем''єр-міністр України Віктор Янукович, відповідаючи на запитання щодо кандидатур на посаду міністра економіки та з питань європейської інтеграції, які розглядаються зараз в уряді. Валерій Хорошковський днями подав заяву про звільнення з цієї посади.

Про це сьогодні в інтерв''ю журналістам заявив прем''єр-міністр України Віктор Янукович, відповідаючи на запитання щодо кандидатур на посаду міністра економіки та з питань європейської інтеграції, які розглядаються зараз в уряді. Валерій Хорошковський днями подав заяву про звільнення з цієї посади.

За словами Віктора Януковича, зараз у Кабміні обговорюється декілька кандидатур. "Ми будемо підбирати кандидатуру, яка б могла поєднати в собі фахові можливості економіста, фінансиста, мала б міжнародний досвід". Водночас він наголосив: "Але всі міністри повинні працювати на один єдиний результат".

Віктор Янукович наголосив, що визнає лише командну роботу. "І коли у команді той чи інший гравець не відчуває свого місця, завжди трапляється те, що трапилося", - сказав прем’єр. В.Янукович назвав добрим те, що Валерій Хорошковський знайшов у собі сили визнати, що йому треба залишити цю посаду. "Він ще молода людина, і в нього ще багато можливостей у своєму житті показати, на що він здатний", - сказав прем’єр.
XS
SM
MD
LG