Доступність посилання

ТОП новини

Мер міста та голова Івано-Франківського обласного штабу “Нашої України” Зиновій Шкутяк підвів підсумки минулого політичного року.


Іван Костюк Мер міста та голова Івано-Франківського обласного штабу “Нашої України” Зиновій Шкутяк підвів підсумки минулого політичного року.

Івано-Франківськ, 5 січня 2003 - Розпочинаючи новий рік, голова Івано-Франківської міської ради та керівник обласного штабу “Нашої України” Зиновій Шкутяк підвів підсумки минулорічного політичного сезону. Звертаючись до мешканців Прикарпаття, лідер прикарпатської опозиції заявив, що Леонід Кучма знає, що майбутні президентські вибори будуть “брудними”.

Розпочинаючи свій виступ, мер міста Івано-Франківська Зиновій Шкутяк спершу наголосив на господарських досягненнях в обласному центрі Прикарпаття, які вдалося здійснити минулого року. Зважаючи на те, що бюджет був достатньо збалансованим, місто вело цілком врівноважену економічну політику. З цього приводу голова міської ради зауважив: “Майже на півтора мільйона гривень закуплено обладнання для нашої міської лікарні. Введено другу чергу 15-ої школи. В економічному плані маю зауважити, що в місті ведеться велике будівництво”. Зиновій Шкутяк також наголосив, що в Івано-Франківську серйозні проблеми з міським бюджетом на 2004 рік. Такого мізерного бюджету обласний центр Прикарпаття, за його словами, не мав за всі минулі роки. Будучи водночас керівником обласного штабу “Нашої України”, мер міста Івано-Франківська Зиновій Шкутяк зазначив, що в нього особисто викликає подив та дезінформація, яку постійно подають громадянам держави центральні телеканали, коментуючи ті чи інші кроки опозиції. Він зокрема зауважив, що провладні телеканали замовчують той факт, що Західна Україна рішуче виступила проти президентських ініціатив щодо внесення змін до Конституції. Щодо майбутніх президентських виборів Зиновій Шкутяк зауважив: “Якщо на десятому році президентства Президент говорить, що на наступних виборах ситуація буде найбруднішою, найгіршою, то я думаю, що він знає, про що говорить. Але це дивно, дуже дивно, як можна було з 12-ти років незалежності 10 років так прогаяти. Нам треба зробити, щоб цього бруду не було”. Зиновій Шкутяк також запевнив, що опозиційні сили на Прикарпатті зроблять усе можливе, щоб відстояти українську демократію, незважаючи на опір адмінресурсу та ту дезінформацію, яку постійно поширюють центральні засоби масової інформації.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG