Доступність посилання

ТОП новини

В Криму почала роботу комісія на чолі із секретарем Ради національної безпеки та оборони України Володимиром Радченком. Вона перевірятиме дотримання законності під час виділення і використання земель в Автономній Республіці Крим


-- no author -- Володимир Радченко на зустрічі в Кримському уряді заявив, що не ставить за мету “накопати компромат на конкретних людей, завдання комісії - вивести проблему в площину практичного її розв’язання”.

Володимир Радченко на зустрічі в Кримському уряді заявив, що не ставить за мету “накопати компромат на конкретних людей, завдання комісії - вивести проблему в площину практичного її розв’язання”.

Висновки комісії будуть також включати не тільки рекомендації щодо зміни законодавства, але й аналіз причин неефективності чи недієвості існуючих правових норм. До складу комісії увійшли представники РНБО України, уряду, СБУ і Генеральної Прокуратури. Комісію створив Президент України Леонід Кучма після масових акцій самозахоплення кримськими татарами земельних ділянок на Південному узбережжі Криму, які протестували проти розбазарення землі місцевою владою.
XS
SM
MD
LG