Доступність посилання

ТОП новини

Депутати Мукачівської міської ради Закарпатської області сьогодні на позачерговому засіданні переобрали виконавчий комітет міськради і вирішили розпустити міську виборчу комісію


-- no author -- Про це повідомив журналістам речник міськвиконкому Мукачевого Іван Берець. За його даними, депутати також задовольнили протест міського прокурора і таким чином погодилися зі звільненням мера Мукачевого Василя Петьовки, обраного на виборах у червні за підтримки блоку “Наша Україна”.

Про це повідомив журналістам речник міськвиконкому Мукачевого Іван Берець. За його даними, депутати також задовольнили протест міського прокурора і таким чином погодилися зі звільненням мера Мукачевого Василя Петьовки, обраного на виборах у червні за підтримки блоку “Наша Україна”.

Як повідомив учасник засідання, керівник прес-служби обласної адміністрації Іван Коцур, сесія міськради залишила чинним рішення Мукачівської виборчої комісії про проведення виборів мера Мукачевого 18 квітня.

Зранку міліція заблокувала міськраду, внаслідок чого на засідання не потрапила частина депутатів, зокрема, і від блоку “Наша Україна”. Цей блок вже запропонував провести слухання у Верховній Раді з приводу ситуації у Мукачевому.

Конфлікт у місті триває з червня минулого року. Тоді на виборах мера переміг Василь Петьовка від блоку “Наша Україна”. Ернест Нусер від СДПУ (о), який посів друге місце, вимагав переглянути результати виборів, проте отримав відмову у Мукачівському міському суді. Президент України Леонід Кучма у грудні минулого року підписав Указ про проведення повторних виборів мера Мукачевого та призначив Мирослава Опачка виконувачем обов''язків міського голови.
XS
SM
MD
LG