Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні відбудеться засідання координаційної ради більшості


-- no author -- Про це повідомив журналістам голова Верховної Ради України Володимир Литвин. Він сказав, що лідери груп і фракцій більшості зберуться у його кабінеті, а після того планується провести спільну нараду усіх лідерів груп і фракцій парламенту, "щоб знайти узгоджені позиції з метою розблокування роботи Верховної Ради".

Про це повідомив журналістам голова Верховної Ради України Володимир Литвин. Він сказав, що лідери груп і фракцій більшості зберуться у його кабінеті, а після того планується провести спільну нараду усіх лідерів груп і фракцій парламенту, "щоб знайти узгоджені позиції з метою розблокування роботи Верховної Ради".

У той же час лідери опозиційної "трійки" Віктор Ющенко, Юлія Тимошенко та Олександр Мороз проводять нараду про подальші дії опозиції у парламенті. Про це в інтерв`ю УНІАН повідомив народний депутат, представник фракції БЮТ Андрій Шкіль. За його словами, темою зустрічі лідерів опозиції є напрацювання "предмета переговорів з більшістю і механізм виходу із ситуації, що склалася у парламенті".

Водночас головним Андрій Шкіль назвав, "обговорення тих умов, на які може піти опозиція" для налагодження роботи Верховної Ради.
XS
SM
MD
LG