Доступність посилання

ТОП новини

Прем`єр-міністр України Віктор Янукович сказав, що мета кадрових змін у Кабінеті Міністрів - посилити урядову команду, покращити співпрацю уряду з регіонами і парламентом, збільшити рівень відповідальності усіх рівнів виконавчої влади


-- no author -- Так глава уряду прокоментував журналістам у Житомирі призначення трьох нових міністрів: економіки, промислової політики та агрополітики.

Так глава уряду прокоментував журналістам у Житомирі призначення трьох нових міністрів: економіки, промислової політики та агрополітики.

Кадрові зміни в уряді, за словами Януковича, є спільним рішенням Кабінету Міністрів і парламентсько-урядової коаліції, рішеня також підтримав Президент.

Він додав, що ці зміни не були несподіваними, вони готувалися іще наприкінці 2003 року.

Український політолог Сергій Телешун в інтерв’ю радіо “Свобода” так прокоментував останні події в уряді.

“Ці зміни криють під собою достатньо багато проблем. Зокрема, йдеться про корпоративні лобістські протиріччя. Йде боротьба між конкретними угрупованнями, що знаходяться з одного боку в уряді, з іншого боку - в оточенні першої особи. Йде боротьба між частиною представників всередині партії “Трудової України”, з іншого боку - між представниками, що представляють донецьке угруповання і орієнтуються на прем’єр-міністра Януковича як майбутнього кандидата у Президенти”.
XS
SM
MD
LG