Доступність посилання

ТОП новини

Меджліс кримськотатарського народу ініціює внесення змін і доповнень до Конституції Криму, вимагаючи державного статусу кримськотатарської мови і гарантованого представництва кримських татар в органах влади автономії. Про це повідомили у прес-службі Меджлісу


-- no author -- Пропозиції щодо змін в кримській конституції подані в пакеті оприлюднених у понеділок Меджлісом заходів до 60 річниці депортації кримськотатарського народу, яка відзначатиметься 18 травня.

Пропозиції щодо змін в кримській конституції подані в пакеті оприлюднених у понеділок Меджлісом заходів до 60 річниці депортації кримськотатарського народу, яка відзначатиметься 18 травня. Також пропонується ухвалити закони України «Про відновлення прав і свобод депортованого кримськотатарського народу, національних меншин та осіб, депортованих за етнічною ознакою» і «Про статус кримськотатарського народу». Крім того, Меджліс пропонує парламенту України внести до Земельного кодексу зміни, які стосуються питання отримання депортованими громадянами і членами їхніх родин земель сільськогосподарського призначення.
XS
SM
MD
LG