Доступність посилання

ТОП новини

На головного редактора українського Інтернет-видання “Україна кримінальна” Олега Єльцова учора ввечері поблизу його будинку в Києві скоєний напад


-- no author -- Це вже другий напад на журналіста Єльцова. У липні минулого року його побили у під’їзді власного будинку. Інтернет-видання “Україна кримінальна” друкує матеріали про корумповану діяльність українських високопосадовців.

Ось що повідомив радіо “Свобода” Олег Єльцов: «Коли ми поверталися з дружиною додому, біля під’їзду будинку нашого я відчув якийсь укол і постріл у спину. Наступної миті людина у чорному оббігла мене спереду і майже впритул вистрелила в груди. Після цього він побіг. Це фактично були подрябини, але це були гумові кулі. Я пробіг за цим чоловіком, але він біг набагато швидше. Я побачив попереду машину, яка швидко від’їхала. У мене є припущення, що на ній він і поїхав.

Про версії важко щось сказати конкретно, я б не хотів це робити в ефірі. Якісь дурниці відбуваються вже другий раз поспіль з якимись дивними помилками тих, хто мене там лякає».

Це вже другий напад на журналіста Єльцова. У липні минулого року його побили у під’їзді власного будинку. Інтернет-видання “Україна кримінальна” друкує матеріали про корумповану діяльність українських високопосадовців.
XS
SM
MD
LG