Доступність посилання

ТОП новини

В Іраку кількість нападів на військових коаліції зменшилась удвічі після арешту Саддама Хусейна, повідомив глава тимчасової американсько-британської адміністрації Пол Бремер


-- no author -- Сьогодні зранку американські військові під час рейду у місті Самаррі затримали 4-х родичів Іззата Ібрагіма ад-Дурі, одного з найближчих соратників колишнього іракського диктатора. За інформацію про його місце перебування пообіцяли винагороду в розмірі 10-ти мільйонів доларів.

Сьогодні зранку американські військові під час рейду у місті Самаррі затримали 4-х родичів Іззата Ібрагіма ад-Дурі, одного з найближчих соратників колишнього іракського диктатора. За інформацію про його місце перебування пообіцяли винагороду в розмірі 10-ти мільйонів доларів.

У вівторок неподалік від міста Ель-Хаббанії, західніше від Багдада , був збитий військовий гелікоптер США. Обидва члени екіпажу не постраждали.

Учора ж у місті Ель-Фалуджі з гранатометів обстріляли американських вартових, які охороняли міську ратушу. Вогнем у відповідь були убиті двоє іракців, ще четверо – поранені.

Із дипломатичних джерел у Нью-Йорку стало відомо, що Організація Об’єднаних Націй направляє до Іраку групу фахівців з безпеки, щоб оцінити перспективи повернення до країни працівників гуманітарних місій.
XS
SM
MD
LG