Доступність посилання

ТОП новини

Студенти львівських вузів написали листи до політичних в’язнів – членів УНА -УНСО, які були заарештовані під час акції опозиції 9 березня 2001року у Києві. Молоді люди висловили слова підтримки своїм ровесникам


-- no author -- Акцію “Напиши листа політв’язню” організував обласний осередок УНА - УНСО. Студентам роздали листівки, у яких закликали добрим словом підтримати засуджених унсовців і подали адреси місць позбавлення волі чотирьох політв’язнів: Сергія Гальчика, який перебуває за гратами на Львівщині, Ігоря Мазура - відбуває термін на Харківщині, Володимира Горощука, що під арештом на Рівненщині і Миколи Карп’юка, що на Франківщині. У середині березня троє з цих хлопців будуть звільнені з ув’язнення із закінченням терміну покарання.

Акцію “Напиши листа політв’язню” організував обласний осередок УНА - УНСО. Студентам роздали листівки, у яких закликали добрим словом підтримати засуджених унсовців і подали адреси місць позбавлення волі чотирьох політв’язнів: Сергія Гальчика, який перебуває за гратами на Львівщині, Ігоря Мазура - відбуває термін на Харківщині, Володимира Горощука, що під арештом на Рівненщині і Миколи Карп’юка, що на Франківщині. У середині березня троє з цих хлопців будуть звільнені з ув’язнення із закінченням терміну покарання.
XS
SM
MD
LG