Доступність посилання

ТОП новини

Громадсько-політична рада демократичних організацій Криму закликала кримчан приєднатися до акцій опозиції проти спроб прихильників Леоніда Кучми і комуністів позбавити громадян конституційного права обирати главу держави


-- no author -- У зверненні, оприлюдненому у Симферополі представниками блоку “Наша Україна”, мовиться, що олігархи та їхні прислужники домагаються обрання Президента депутатами, оскільки розраховують підкупити 300 народних обранців.

У зверненні, оприлюдненому у Симферополі представниками блоку “Наша Україна”, мовиться, що олігархи та їхні прислужники домагаються обрання Президента депутатами, оскільки розраховують підкупити 300 народних обранців.

Автори звернення закликали кримчан надсилати листи і телеграми до Верховної Ради України і депутатам всіх рівнів з вимогою "не відбирати у народу право обрання Президента", а також домагатися заміни суддів Конституційного Суду України, які “зневажають Конституцію і права громадян”. До складу Громадсько-політичної ради Криму входить понад 20 громадських і політичних організацій.
XS
SM
MD
LG