Доступність посилання

ТОП новини

У Мукачевому Закарпатської області сьогодні вранці вчинений напад на автомобіль журналіста Івана Береца - прес-секретаря усуненого з посади мера міста Василя Петьовки. Про це повідомляє регіональний осередок блоку “Наша Україна”


-- no author -- За словами Береца, зловмисники розбили переднє бокове скло, понишпорили в автомобілі і нічого не вкрали. Журналіст розцінює цей інцидент як залякування. Він пояснив, що кілька днів тому його викликало нове керівництво Мукачевого і висловило незадоволення з приводу того, як у засобах масової інформації висвітлювалися події довкола конфлікту у міській раді. Наразі міліція розслідує факт злочину.

За словами Береца, зловмисники розбили переднє бокове скло, понишпорили в автомобілі і нічого не вкрали. Журналіст розцінює цей інцидент як залякування. Він пояснив, що кілька днів тому його викликало нове керівництво Мукачевого і висловило незадоволення з приводу того, як у засобах масової інформації висвітлювалися події довкола конфлікту у міській раді. Наразі міліція розслідує факт злочину.
XS
SM
MD
LG