Доступність посилання

ТОП новини

Американські урядовці та іракські керівники закликали сьогодні Організацію об’єднаних націй надіслати до Іраку групу експертів, яка мала б визначити, чи можливо там швидко здійснити вибори, а якщо ні, то які інші можливості створити нову іракську владу


-- no author -- Але генеральний секретар ООН Кофі Аннан після зустрічі з представниками Владної ради Іраку та американської окупаційної влади заявив, що ще нічого не вирішив про таку «технічну» групу й що потрібні подальші обговорення.

Але генеральний секретар ООН Кофі Аннан після зустрічі з представниками Владної ради Іраку та американської окупаційної влади заявив, що ще нічого не вирішив про таку «технічну» групу й що потрібні подальші обговорення.

Чільний американський адміністратор в Іраку Пол Бремер після зустрічі сказав, що можливість прямих виборів – це «законне питання, і якраз те, в якому ООН із її досвідом у виборах могла б подати перспективу».

А нинішній голова Владної ради Аднан Пачачі вважає, що питання про вибори треба вирішити до кінця лютого, коли в Іраку має бути втілено головні закони про передачу влади.
XS
SM
MD
LG